Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
casa-berringhe-restaurant-triana

Restaurant Casa Berrinche – Sevilla

Foto van Bart
Bart
Leestijd: 2 minuten

Triana, een heerlijke authentieke wijk in Sevilla met vele leuke restaurantjes. Dit keer gaan we eten bij Casa Berrinche. We hebben al vele restaurantjes uitgeprobeerd, maar we hebben ze nog lang niet allemaal gehad haha. Triana zit vol met gezellige authentieke pleintjes en gezellige terrasjes. Als je door de drukke straat Calle San Jacinto loopt zie je de volle terrassen en de verschillende tapas voorbij komen, heerlijk! 

interieur-van-casa-berringhe

Waar vind je Casa Berrinche?

We schuiven deze keer aan bij Casa Berrinche, Een fijn restaurant waar je snel tegenaan loopt als je vanaf de Puente Isabel II Triana inloopt. Het restaurant heeft zowel een terras als een binnengedeelte, maar door de grote ramen die open staan heb je ook binnen het idee dat je op het terras zit. We nemen plaats, we lusten wel een lekker hapje.

gezellige-terrasjes-in-triana

Een traditioneel restaurant

Casa Berrinche richt zich op klassieke tapas waarbij een verse bereiding hoog in het vaandel staat. Casa Berrinche heeft ook een goede naam op het gebied van de verschillende sherrywijnen. Wijnen die een wijnkenner zeker deugd zullen doen! Ook voor een goede cocktail zit je hier goed.

Casa Berrinche is de hele week open. Je kan hier terecht voor zowel ontbijt, lunch en diner. Het restaurant opent haar deuren om 12:30 uur en biedt de gelegenheid om tot laat in de avond lekker te tafelen.
Van zondag t/m maandag sluit het restaurant om 02:00 uur vrijdag en zaterdag kun je hier zelfs tot 03:00 uur terecht.

Naast dat je lekker kan eten bij Casa Berrinche is het ook een plek met heerlijke drankjes. Zo heeft het restaurant een ruim aanbod aan wijntjes en cocktails. Heerlijk.

cocktail-bij-casa-berringhe-restaurant-triana

Gastronomie Casa Berrinche

Wij schuiven gezellig een avondje aan en krijgen een fijn tafeltje naast het raam zodat het net lijkt alsof we op het terras zitten. Ik neem een overheerlijk vleesgerecht met patatas bravas. Annelies gaat voor gegrilde groente. Het is heerlijk smullen allemaal en dat in een fijn restaurant met een gezellige sfeer.

gegrilde-groenten-casa-berringhe-restaurant-triana
vleesgerecht-bij-casa-berringhe-restaurant-triana

Het is een geslaagde avond. Wat een fijn restaurant in Triana. Heerlijke gerechten, vriendelijk personeel en een gezellige inrichting maken Casa Berringhe een fijne plek om te dineren. Wij hebben hier een zeer geslaagde avond gehad.