Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
fuengirola-woonplaats-ton-en-inge

We hebben een woning !

Bart
Bart
Leestijd: 3 minuten

We hebben een nieuwe woning !

We hebben een feestje te vieren

Een nieuwe week breekt aan en wat start de week leuk! Onze kleindochter Lily viert haar 1e verjaardag. Helaas kunnen we daar niet bij zijn, maar we vieren met facetime het feestje van een afstandje mee. Zo zijn we er toch nog een beetje bij.

kleindochter-ton-en-inge
lily-en-de-ouders

We zetten mooie stappen

Het ruimen gaat ondertussen volop door. De volle vuilniszakken vliegen de deur uit en de keuken wordt volledig gestript. We raken langzaam door het afval heen en komen zo steeds dichterbij het moment dat we kunnen beginnen met de inrichting van Carmesí.

We nemen een kijkje in de nabijgelegen stad en tevens hoofdstad van de provincie, Málaga. Ook bezoeken we Málaga met een doel, we hebben besloten dat we de tegels in de keuken graag in een andere kleur willen. We vinden de kleur die we mooi vinden en kunnen direct aan de slag. Voor het interieur zijn we prachtige stoelen tegengekomen voor het restaurant. De bestelling is gedaan en we kunnen niet wachten om de stoelen te ontvangen!

Na een dagje Málaga gaan we de volgende dag meteen aan de slag met het schilderwerk van het plafond en de tegels. We zijn erg gelukkig met de keuze.

plaat-voor-de-bar-uitzoeken
ton-bezig-met-schilderen

Op naar een eigen woning

Naast dat we druk bezig zijn met alle voorbereidingen rondom Carmesí, zijn we ook druk met het zoeken naar een nieuw onderkomen voor onszelf. We belanden in Fuengirola wat op zo’n 15 minuten gelegen is van Carmesí. Het is een heel leuk appartement waarbij we ons eigen zwembad hebben en uitkijken over de zee. Wauw! Wat een fijne plek. Dit is precies wat we zoeken. We besluiten om voor het appartement te kiezen en kunnen er 1 maart al in. We zijn erg blij dat we nu ook echt ons eigen plekje hebben aan de Costa.

nieuwe-woning-van-ton-en-inge

Haarlem 

In het weekend gaat het klussen en opruimen lekker door. Dit weekend zijn we vooral nog druk met het schilderen van de tegels. Tussendoor krijgen we ook nog wat foto’s door vanuit ons geliefde Haarlem. Het is duidelijk dat de winter nog niet voorbij is in Nederland, het oogt allemaal een klein beetje grauw en triestig, hahaha.

We hebben wederom een fijne week achter de rug. Waar we mooie stappen maken met Carmesí, maar ook voor ons privé. We zijn erg blij dat we vanaf 1 maart onze eigen woning hebben en beginnen ons hier langzaam maar zeker thuis te voelen!

karmozijn-gierstraat-haarlem