Belgische B&B in Málaga

Belgische B&B in Málaga

Op zoek naar een Belgische B&B in Málaga? Dan zijn er vele opties!

Málaga

Málaga is een schitterend gebied waarbij zowel de stad als de provincie veel moois te bieden heeft. De stad Málaga is zeer populair onder landgenoten en dat is ook niet gek. Een stad, waarbij vele bezienswaardigheden en het strand op loopafstand zijn, staat garant voor een geslaagde vakantie. 

Ook buiten de stad valt er veel te ontdekken. Wat dacht je van een mooie bergwandeling zoals bijvoorbeeld door El Caminito del Rey? Een bezoek aan de vele witte dorpen die in de provincie gelegen zijn of een dagje strand bij één van de vele badplaatsen aan de Costa del Sol?

Veel mensen vinden het fijn om bij een accommodatie te verblijven waar je de mogelijkheid hebt om in je eigen taal te kunnen communiceren. Geldt dit ook voor jou? Misschien is een verblijf bij een Belgische B&B in Málaga dan wel iets voor jou.

Voordelen

Er zijn vele voordelen te benoemen aan het overnachten bij een Belgische B&B, want de eigenaren:

  • kennen de provincie Málaga goed en kunnen je van de nodige tips voorzien. Tips  over wat je echt niet mag missen in de provincie Málaga.
  • kunnen helpen bij het boeken van tripjes
  • laten je dag goed beginnen met een heerlijk en uitgebreid ontbijt en bij sommige B&B’s kun je ook aanschuiven voor het diner. Vaak kom je bij de B&B’s landgenoten tegen waarmee je je ervaringen kunt uitwisselen, super gezellig!

De Belgische B&B’s in en rond Málaga

Casa Loré D'or

aanzicht-van-de-benb-casa-lore-dor

Casa Loré D’or in Álora, Málaga

David & Wendy zijn de eigenaren van de B&B Casa Loré D’or. De B&B vind je vlakbij het prachtige witte dorp Álora en is een mooie uitvalsbasis om de El Caminito del Rey te lopen.

Voor GenieteninAndalusie.nl hebben wij zeer uitgebreid gesproken met David & Wendy over hun emigratie. Hun verhaal is te lezen op de site.

De redactie van GenieteninAndalusie.nl heeft een aantal nachten overnacht bij Casa Loré D’or. Onze ervaring is ook terug te vinden op de website. 

david-en-wendy-eigenaren-van-benb-casa-lore-dor

Hacienda Gurao Viejo

close-up-hacienda-guaro-viejo-malaga-belgische-benb-malaga

Hacienda Guaro Viejo in Guaro, Málaga

Hacienda Guaro Viejo wordt gerund door de Belgische eigenaren Lars & Silvie. De B&B is gelegen aan de voet van de Sierra de las Nieves met een fantastisch uitzicht over de zonnevallei.

Voor GenieteninAndalusie.nl hebben wij uitgebreid gesproken met Lars & Silvie. Hun verhaal is te lezen op de site!

Ook heeft de redactie van GenieteninAndalusie.nl een paar dagen overnacht bij Hacienda Guaro Viejo. 

lars-en-silvie-belgische-benb-in-málaga

Eliza was here 

Eliza was here is de aanbieder van pakketreizen met overnachting in kleinschalige accommodaties.

Voordeel 

Een zorgeloze vakantie is gegarandeerd. Vervoer en accommodatie is voor je geregeld.  Eliza was here selecteert alleen accommodaties met de mooiste uitzichten en met goed gastheer-/ gastvrouwschap.

Bekijk nu het aanbod!

Blijf op de hoogte van nieuwe Belgische B&B’s in Málaga

De redactie van GenieteninAndalusie.nl bezoekt regelmatig Belgische B&B’s in en rondom Málaga.

Op de hoogte blijven van onze laatste bezoekjes aan B&B’s? Volg ons dan via onze sociale media kanalen!