Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
bovenaanzicht-finca-de-elma

Spaanse taal & Andalusië Experience Retreat bij Finca de Elma

Foto van GenieteninAndalusie.nl
GenieteninAndalusie.nl
Leestijd: 3 minuten
Foto van Ellen

Ellen

Finca de Elma

Welkom bij een unieke ervaring waar taal, cultuur, en persoonlijke groei samenkomen in het hart van Zuid-Spanje. We zijn super enthousiast om onze allereerste vierdaagse Spaanse taalcursus te introduceren, georganiseerd in samenwerking met Laura, een ervaren Spaanse lerares, op ons prachtige landgoed, Finca de Elma. Deze retreat biedt een unieke kans om de basis van de Spaanse taal te leren in een natuurlijke en rustige omgeving die het leerproces bevordert.

prachtige-omgeving-met-regenboog

Ontdek Finca de Elma

Finca de Elma is gelegen in de betoverende Alpujarras, een regio bekend om haar schilderachtige witte dorpjes en adembenemende berglandschappen. Ons idyllische landgoed biedt twee authentieke cortijos en een campground met mooie yurts en tenten, waar gasten kunnen genieten van een onvergetelijk verblijf te midden van de prachtige natuur. Hier nodigen we je uit om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig tot rust te komen.

actief-in-de-alpujarras
de-avond-valt-over-de-alpujarras

Onze missie bij Finca de Elma is simpel maar krachtig:
“Een toevluchtsoord waar vrijheid, verbinding en avontuur samenkomen, een plek waar je tot rust komt en bloeit.”

We streven ernaar een veilige en vertrouwde plek te bieden voor diegenen die willen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Vrijheid is een kernwaarde bij ons, waar jij als gast de ruimte krijgt om jouw eigen reis te volgen, los te laten en te ontdekken wat echt belangrijk is.

 

lekker-relaxen-in-de-hangmat
genieten-van-het-prachtige-uitzicht
heerlijke-borrelplank
behandelruimte-bij-finca-de-elma
woonkamer-van-een-van-de-accommodaties-van-finca-de-elma
een-van-de-slaapkamers-van-finca-de-elma

Wat maakt deze Spaanse taalcursus zo uniek?

Onze Spaanse taalcursus biedt veel meer dan alleen taallessen. Dit is een holistische ervaring die de Spaanse taal combineert met persoonlijke groei en culturele immersie. Hier zijn enkele aspecten die onze cursus zo authentiek en bijzonder maken:

Kleine Groepen en Persoonlijke Aandacht: Door in kleine groepen te werken, zorgen we ervoor dat iedere deelnemer de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is om effectief te leren en te groeien.

Ervaren Spaanse Lerares: Laura, onze Spaanse lerares, brengt jarenlange ervaring en passie voor de Spaanse taal en cultuur. Haar lesmethoden zijn interactief en praktisch, waardoor je snel en met vertrouwen de basis van de taal leert.

Persoonlijke Coaching: Naast de taallessen bieden we ook persoonlijke coaching door psycholoog/counselor Ellen. Zij helpt deelnemers eventuele blokkades in het leerproces te overwinnen, waardoor je het maximale uit de cursus kunt halen. Ellen biedt ook ondersteuning op andere gebieden van persoonlijke ontwikkeling, wat deze cursus tot een unieke ervaring maakt.

Culturele Immersie: We gaan niet alleen de taal leren, maar ook de Spaanse cultuur proeven. Geniet van authentieke Spaanse gerechten, gezellige avonden bij het kampvuur, en de wonderen van de natuurlijke omgeving.

Vrijheid en Ontspanning: Op het landgoed zijn er diverse plekken waar je tijd voor jezelf kunt nemen, genieten van de natuur, en volledig tot rust kunt komen.

de-tuin-van-finca-de-elma
het-buitenterrein-van-finca-de-elma

Een Onvergetelijke Ervaring

We kijken enorm uit naar deze samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat het een prachtige en onvergetelijke ervaring gaat worden. Onze vorige evenementen, zoals ons wandelweekend, waren al een groot succes. We zijn enthousiast om deze nieuwe taalexperience te lanceren.

Sluit je aan bij ons op Finca de Elma en ontdek de magie van de Spaanse taal en cultuur in een omgeving die vrijheid, verbinding en avontuur omarmt. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze unieke retraite en een reis van persoonlijke en taalkundige groei te beginnen.

schitterend-uitzicht-vanuit-het-raam
de-alpujarras