Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
spaans-leren-met-laura
Spaans Leren met Laura
Adresgegevens
Laura
Martínez
Spanje
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels

Opleidingen – Spaans: Spaans leren met Laura

Spaans leren met Laura

Ik help jou je Spaanse droom waar te maken: jij werkt aan je droom en wij gaan samen aan de slag met de taal en de cultuur!

Over mij

¡Hola! Mijn naam is Laura Martínez en ik ben een gediplomeerd lerares Spaans. Ik heb bijna 10 jaar in Nederland gewoond, maar in februari 2024 ben ik verhuisd naar mijn geboorteland, Spanje.

Ik ben absoluut verliefd op het lesgeven van Spaans. Mijn volledige carrière is hierop gericht sinds ik in 2009 begon aan mijn bachelor Spaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Murcia (Spanje).

Nadat ik in 2014 naar Nederland was verhuisd om als au pair te werken en het leven in het buitenland te ervaren, begon ik Spaans te geven aan Nederlandstaligen. In Nederland heb ik twee masters aan de Universiteit Utrecht gedaan om de beste docent te worden die ik kon zijn. Na bijna 10 jaar Spaans te hebben gegeven aan mensen ouder dan 12 jaar, verhuis ik nu terug naar mijn thuisland om te blijven werken in datgene waar ik het meest van houd, maar nu online.

Wil je meer weten over Spaans Leren met Laura? Neem dan een kijkje op mijn website of bekijk mijn pagina op GenieteninAndalusie.nl

 

laura-spaans-leren-met-laura