Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
uitzicht-casa-la-quinta-riogordo

#87 Via Torremolinos en Mijas opnieuw naar Riogordo

Foto van Annelies
Annelies
Leestijd: 3 minuten

Na wederom een heerlijk ontbijt bij Casa Limon, is het tijd om afscheid te nemen van de hartelijke eigenaren Dominique en Christa. We hebben het hier erg fijn gehad. Door onze planning hebben we wel te weinig tijd gehad om Pinos del Valle zelf echt te verkennen. Daar komen we vast nog eens voor terug.

ontbijt-casa-limon-pinos-del-valle-granada
uitzicht-casa-limon-pinos-del-valle-granada

Opnieuw naar Torremolinos en Mijas

Onze reis voert ons weer naar Torremolinos, waar we een leuk gesprek hebben met Ivo van Iconico Travel. We reizen vervolgens door naar Mijas. Voordat we daar, wederom een mooi gesprek hebben, dit keer met Baukje van FM Thuis in Spanje Makelaars, gaan we eerst een hapje eten in Mijas.

restaurant-in-mijas-aan-de-kust
tonijngerecht-mijas
spaghetti-mijas

B&B Casa La Quinta

Het is al laat in de middag als we bij Baukje vertrekken. Op weg naar Riogordo. Daar verblijven we een aantal nachten in B&B Casa La Quinta. Deze B&B ligt boven op een berg, maar de weg ernaartoe is prima te doen. Genietend van het uitzicht rijden we naar boven. Aangekomen op al weer een bijzonder fraai adres, worden we hartelijk verwelkomd door eigenaresse Bianca. Haar man Leon ontmoeten we later die avond.

We strijken neer op het terras met uitzicht op het zwembad en de omgeving. Bianca vertelt ons enthousiast over de B&B. Die is te gek. We hebben een mooie kamer, met alweer een prachtig uitzicht. Hier verblijven we een paar dagen en we nemen ons voor om in ieder geval morgen de dag bij het zwembad door te brengen. Even geen ritjes en geen interviews. Gewoon lekker chillen. Het loopt anders…

kamer-dos-benb-casa-la-quinta

Naar huis

Soms gaat het niet zoals je graag wilt. Onverwachte persoonlijke omstandigheden zorgen ervoor dat we onze redactiereis vroegtijdig moeten afbreken. Jammer, maar zo gaat het soms in het leven. In het najaar komen we terug om onze redactiereis voort te zetten. Daar kijken we alvast naar uit.