Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
zwembad-casa-gran-vista-de-alora-uitzicht-op-alora

#76 Werk, zwemmen en zelf koken bij Casa Gran Vista de Álora

Picture of Annelies
Annelies
Leestijd: 2 minuten

Een dagje rondom de casita

Na een nacht goed slapen zijn we weer klaar voor een nieuwe dag. We besluiten vandaag niet op pad te gaan. Nee, vandaag besteden we onze dag aan uitwerken van artikelen en willen we ook lekker zwemmen in het zwembad én zelf koken. Dat kan hier bij Casa Gran Vista de Álora allemaal. Ook neem ik de tijd om wat kleding te wassen zodat alles weer lekker fris is.

buitenterras-casa-gran-vista-de-alora

Het buitenterras

We hebben bij de casita een fijn, overdekt buitenterras. Een ideale plek om met onze laptops te zitten en aan het werk te gaan. Dat doen we dan ook. De tijd vliegt voorbij. Af en toe komen de honden even bij ons kijken.

Lekker zwemmen

In de middag neem ik een lekkere duik in het fraaie zwembad. Heerlijk. Het water is goed op temperatuur, niet te warm en zo zwem ik mijn baantjes en geniet van het uitzicht. Beter kan het niet worden.

Op het terrein zijn ook een paar gymtoestellen te vinden. Bart besluit de hometrainer uit te proberen en fietst zo een paar kilometer weg. goed voor de conditie.

casa-granvista-de-alora-vakantieappartementen

Verfrist door het zwemmen werken we nog een paar uurtjes.

In de avond koken we een heerlijke pasta met tomatensaus, groente en een rauwkostsalade. Dat missen we hier in Spanje nog wel eens, groente. 

In een traditioneel Spaans restaurant zijn er meestal wel volop vlees- en visopties. Vegetarische hoofdgerechten zie je aanmerkelijk minder. 

Het is fijn om zelf weer eens te koken en we genieten van onze pasta en rauwkostsalade. 

zelf-koken-bij-casa-gran-vista-de-alora

Zonsondergang

Gisteren waren we onderweg toen de zon onderging en zo konden we geen foto’s maken van het prachtige kleurenspel in de lucht. We hopen dat de zonsondergang vandaag net zo mooi zal zijn. We zitten bij de casita en wachten af. Het wachten wordt beloond en zo genieten we ook nog even van een fraaie zonsondergang. Fijn!