Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vakantie appartement Málaga

uitzicht-over-malaga-vanaf-castillo-de-gibralfaro

Vakantie appartement in Málaga

Een vakantie appartement huren in Málaga? Goed idee! Málaga is een fantastische provincie om vakantie te vieren. De prachtige stad, de Costa del Sol, het prachtige binnenland. Ook de vele activiteiten zoals een wandeling door El Torcal of El Caminito del Rey zijn al redenen genoeg om Málaga uit te kiezen als vakantiebestemming.

Er is een groot aanbod aan vakantie appartementen in de provincie Málaga. Wil je graag in de stad Málaga verblijven of toch liever daar buiten het is allemaal mogelijk.

Het fijne van een vakantie appartement is de vrijheid die je hebt tijdens je vakantie. Je hebt lekker je eigen ruimte en bepaalt zaken als van hoe laat je wilt eten helemaal zelf.

Hieronder vind je een overzicht van de vakantie appartementen in Málaga die bij ons zijn aangesloten. De redactie blijft deze pagina aanvullen met meer vakantie appartementen.

Snel naar

Vakantie appartementen in Málaga

Casa Holandaluzas in Marbella, Málaga

vakantie-appartementen-marbella-malaga-casa-holandaluzas

De vakantie appartementen van Casa Holandaluzas zijn prachtig gelegen op zo’n 250 meter van het strand van Marbella. De villa van Casa Holandaluzas biedt plek aan 2 appartementen en een studio welke beide geschikt zijn voor 2 personen. 

Wil je meer informatie over deze vakantie appartementen? Klik dan op onderstaande link!

Casa Gran Vista de Álora in Álora, Málaga

casa-granvista-de-alora-vakantieappartementen

Casa Gran Vista de Álora biedt 3 casita’s aan waarbij je verblijft op een prachtige plek met uitzicht op de bergen en op het dorpje Álora. De eigenaren Tanja & Henry hebben er een heerlijke plek van gemaakt. 

De redactie van heeft hier een paar nachten verbleven en een heerlijke tijd gehad. Wil je meer weten over de appartementen van Casa Gran Vista de Álora? Klik dan op de link!

Las Marias in Alcaucín, Málaga

vakantie-appartement-alcaucin-malaga-las-marias

Ben je tijdens je vakantie op zoek naar rust, ruimte en privacy en dat alles in een prachtige omgeving? Dan is het vakantie appartement van Las Marias een uitstekende optie! Het appartement is van alle gemakken voorzien en beschikt over o.a. 2 slaapkamers, een uitgebreide keuken en een fijn zwembad. 

Wil je meer weten over Las Marias? Klik dan op onderstaande link! 

Casa Mijas in La Cala de Mijas, Málaga

appartement-la-cala-de-mijas-malaga-casa-de-mijas

Casa de Mijas is een luxe appartement geschikt voor 6 personen! Het appartement kent een uitstekende ligging voor een bezoekje aan het strand of om een balletje te slaan op de nabij gelegen golfbanen. Casa Mijas is splinternieuw en beschikt over fijne luxe.

Wil je meer weten over Casa Mijas? Klik dan op onderstaande link!

 

Blijf op de hoogte!

Wij plaatsen regelmatig nieuwe vakantie appartementen in Gids Andalusië en op deze pagina. Wil je op de hoogte blijven van de appartementen die zich bij ons hebben aangesloten? Hou dan onze website en sociale media kanalen in de gaten!