Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
playa-ocho-restaurant-torremolinos-malaga

Playaocho Food & Drinks – Torremolinos, Málaga

Foto van Bart
Bart
Leestijd: 3 minuten

We lopen door Torremolinos  richting het centrum. Vandaag gaan we lunchen bij Playaocho, een gezellig restaurant dat gerund wordt door de Nederlanders Kevin & Marien. We ploffen neer op de kleurrijke stoelen op het terras, we lusten wel een lekker hapje!

Playaocho, een gezellig en kleinschalig restaurant in Torremolinos

Playaocho is een kleinschalig restaurant in het hartje van Torremolinos. Het restaurant opende haar deuren op 5 april 2023 en is sindsdien al snel gegroeid naar een eetadresje dat makkelijk gevonden wordt door zowel de toerist als de lokale bewoner.

Kevin & Marien runnen het restaurant met z’n tweeën. Kevin staat in de keuken en voorziet jou van een heerlijke maaltijd. Marien is de gastheer en komt bij je langs om de bestelling op te nemen,  een praatje te maken en, niet onbelangrijk, je maaltijd te serveren.

auto-met-logo-van-playa-ocho
het-vrolijke-terras-van-playa-ocho

De naam Playaocho

Een kennis van Kevin & Marien brengt hun op het idee om de 8 in de naam te verwerken. Zij vertelt hen dat het geluk brengt als je het cijfer acht in de naam van je zaak verwerkt. Marien en Kevin willen geen Nederlandse naam. De acht wordt daarom Ocho en dit wordt vervolgens aangevuld met Playa. Playaocho betekent in het Nederlands strand acht. Dit verwijst verder nergens, maar klinkt gewoon lekker.

de-bar-playa-ocho

De inrichting

Playaocho heeft een ruim en kleurrijk buitenterras waar je gaat zitten om een lekker hapje te eten. Binnen kan je nog plaatsnemen op een van de barkrukken aan de bar.

het-interieur-van-playa-ocho
bar-met-zitjes

De keuken van Playaocho

Playaocho heeft een uitgebreide kaart. De gerechten zijn vernoemd naar vrienden van Kevin & Marien.

Voor iedereen is er wat lekkers te eten. Of je nou van vlees of vis houdt of liever een vegetarisch gerecht wilt eten. Ook voor een lekkere cocktail zit je helemaal goed bij Playaocho.

De openingstijden 

Playaocho is op donderdag na iedere dag open van 13:00 tot 23:00 ideaal voor je lunch of diner! 

mixed-grill-bij-playa-ocho
pasta-gerecht-bij-playa-ocho
kan-sangria
zalmgerecht-bij-playa-ocho

Wijn proeven bij Playaocho 

Voor speciale gelegenheden biedt Playaocho ook een wijnproeverij aan. 

In samenwerking met Vimosa exclusive wines (de wijnleverancier van Playaocho) zorgen ze voor een gezellige en lekkere ervaring.

wijnproeverrij-bij-playa-ocho

Wij hebben heerlijk geluncht bij Playaocho. De gerechten zijn alle vers gemaakt. Annelies kiest voor een vegetarische hamburger en ik ga voor een klassieke kip saté met een salade. Het smaakt ons goed. 

Wij hebben genoten. Kevin & Marien zorgen voor een fijne sfeer en het eten is lekker. Wat ons betreft een fijne plek om neer te strijken voor lunch, diner en/of een drankje.

kipsate-playaocho
vegaburger-bij-playaocho

Playaocho food & drinks

Kevin & Marien

Adres: Calle Danza Invisible 5 L-605, Torremolinos

Telefoon: +34 685 71 90 24
Mail: info@playaocho.es