Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
talenschool-academia-atlantika-conil-de-la-frontera-cadiz
Atlantika Academia
Adresgegevens
Andreas
Schellenberg
C/Bodegueros 5
11140 Conil de la Frontera
Spanje
Contactgegevens
Tel: +34956441296
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | duits

Talenschool: Conil de la Frontera – Cádiz: Academia Atlántika

De Academia Atlántika

Het ervaren onderwijsteam van de Academia Atlántika onderscheid zich door haar sociale aandacht en speciale zorg. De sfeer is warm en familiaal wat met name jonge studenten voorziet van een grote veiligheid en zorg draagt voor een optimale leeromgeving.

De school is gelegen in het centrum van Conil, in een rustige zijstraat. Het is een traditioneel gebouwd gebouw met helder en modern uitgeruste klaslokalen, mooie patio, en groot dakterras met uitzicht op de grote Atlantische Oceaan. De Academia Atlántika geeft al meer dan 30 jaar Spaans onderwijs en is erkend door Instituto Cervantes. Meer dan 75% van de studenten zijn voormalige deelnemers of op de aanbeveling. De school wordt bezocht door alle leeftijdsgroepen (vanaf 14 jaar). Vele groepen komen naast de individuele reiziger, jaar na jaar, zoals Spaanse leraren met hun klassen, gemeenschapsscholen en hogescholen.

Cultuur en tradities binnen Academia Atlántika

Naast de lessen, die Academia Atlántika biedt wordt er ook een brede waaier van recreatie en culturele activiteiten aangeboden. Deze omvatten lezingen die inzicht geven in het culturele, economische en politieke leven van Spanje en Latijns-Amerika, of excursies, die onder andere leiden naar Cádiz, Vejer de la Frontera, Gibraltar en Sevilla. Sportieve activiteiten, zoals fietsen langs de rotswanden, volleybal op het strand, voetbal met de locals en wandelingen worden afwisselend aangeboden. Feesten worden gevierd in de prachtige patio van de school. Ook wordt er samen gekookt en genoten van een heerlijke paella, tortilla of een variatie van tapas.

Accommodaties

De Academia Atlántika biedt geschikte accommodatie naar wens bij de taalcursus. Variërend van ½ dubbele kamer in een gedeeld appartement, gastgezin , een comfortabel privé appartement aan zee,of een zeer mooi vakantiehuis. De appartementen, die zich in het gebouw van de school bevinden zijn zeer gewild. Ze zijn uiterst smaakvol en comfortabel ingericht. Elke kamer heeft een eigen badkamer, er is een regelmatige schoonmaak.

Kortom, beleef het spaanse avontuur met het enthousiaste team van Atlántika!

Wil je meer weten over de talenschool van Academia Atlántika? Kijk dan zeker even op de website

gebouw-van-academia-atlantika-conil-de-la-frontera-cadiz
een-accommodatie-tijdens-de-talencursus-van-academia-atlantika
het-strand-van-conil-de-la-frontera