Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
jammfm
JammFM radio Costa del Sol
het-logo-van-jammfm
Adresgegevens
Guusje
Spanje

Radio – Costa del Sol – Málaga: JammFM radio Costa del Sol

Ontdek JammFM Radio Costa del Sol – De Ultieme Muzikale Beleving aan de Zuidkust van Spanje

Welkom bij JammFM Radio Costa del Sol, jouw go-to radiostation voor de beste nostalgische hits uit de 80’s, 90’s en vandaag. JammFM Radio Costa del Sol brengt een unieke mix van muziek, nieuws en entertainment die perfect aansluit bij het levendige karakter van de Costa del Sol.

Waarom Luisteren naar JammFM Radio Costa del Sol?

Een Breed Scala aan Muziekgenres

Bij JammFM Radio Costa del Sol draait alles om diversiteit. Of je nu zin hebt in soulvolle tunes, funky beats, energieke disco, smooth R&B of de nieuwste pophits, je vindt het allemaal bij JammFM Radio Costa del Sol. Onze zorgvuldig samengestelde playlists zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is, en maken je dag net een beetje zonniger.

Internationale Hits

Geniet van de grootste internationale hits en geweldige tracks van nu nog onbekende artiesten. Dit zorgt voor een unieke luisterervaring die je nergens anders vindt.

Bekwame en Passievolle DJ’s

Onze DJ’s zijn gepassioneerde muziekliefhebbers die hun vak verstaan. Ze brengen niet alleen de beste muziek, maar ook interessante verhalen, nieuws en interviews met bekende artiesten en lokale talenten.

Gemeenschapsgericht

JammFM Radio Costa del Sol is meer dan alleen muziek. We zijn diep geworteld in de lokale gemeenschap en houden je op de hoogte van alle gebeurtenissen, evenementen en nieuwtjes uit de regio. Van festivals tot lokale evenementen en nieuws – wij brengen het allemaal.

Wij zijn trots om deel uit te maken van de levendige gemeenschap aan de Costa del Sol en nemen graag deel aan diverse evenementen die het leven hier zo bijzonder maken. De evenementen waar JammFM Radio Costa del Sol aan meedoet zijn: Het grootste 4-daagse wandelevenement in Spanje. Voor meer informatie klik dan hier!

Daarnaast doen wij ook mee aan De HaringParty van de Marbella Dutch Business Club. Klik hier voor meer informatie!

Toegankelijkheid

Waar je ook bent, JammFM Radio Costa del Sol is altijd bij je. Luister via onze frequenties 90.5 FM & 97.1 FM of via DAB+, de player op onze website, onze gratis APP of via een van de vele streamingdiensten die wij ondersteunen. Zo mis je nooit je favoriete nummers, waar je ook bent.

Adverteren bij JammFM Radio Costa del Sol

Wil je jouw bedrijf in de spotlight zetten aan de Costa del Sol? Adverteren bij JammFM Radio Costa del Sol is de perfecte manier om een breed en divers publiek te bereiken. Met onze advertentiemogelijkheden zorgen we ervoor dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt. Neem vandaag nog contact met ons op via SALES@JAMMFMRADIO.COM voor meer informatie over onze advertentiepakketten.

Kom Ons Ontmoeten

Of je nu een trouwe luisteraar bent of nieuw bij ons station, we nodigen je uit om ons te ontmoeten bij een van de evenementen waar we aanwezig zijn. Kom langs, zeg hallo, en geniet van de geweldige muziek en sfeer die JammFM Radio Costa del Sol met zich meebrengt.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, wil je dat JammFM Radio Costa del Sol aanwezig is bij jouw evenement, of wil je gewoon meer weten? Neem contact met ons op via INFO@JAMMFMRADIO.COM of stuur ons een WhatsApp via 0031-645 41 45 09.

We horen graag van je!