Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
arianne-eigenaresse-van-es-mio-desgin-en-decoration
Es mío Design & Decoration
Adresgegevens
Arianne
van de Graaf
Burg. Martenslaan 22
3956EM Leersum
Nederland

Interieurstyling – Andalusië: Es mío Design & Decoration

Es mío Design & Decoration

Ik ben Arianne van Es mío Design & Decoration. Zit je in de knoop met het gezellig en sfeervol maken van je huiskamer? Weet je niet waar te beginnen met een nieuwe inrichting? Wil je je huis verkoopklaar maken en aantrekkelijker laten ogen? Of misschien heeft je vakantiewoning een nieuwe, unieke en functionele inrichting nodig die alles behalve standaard is? Ik help je graag en houd het betaalbaar! Ik begrijp de impact die kleuren, stijlen en materialen kunnen hebben op een ruimte. Ook weet ik wat er nodig is om de inrichting en aankleding tot leven te brengen en een unieke sfeer te geven in je huis en bedrijf. Ik ben in staat om precies te zien en te voelen wat er moet gebeuren!

Restyling

Ik bied betaalbare restylings voor ieder budget, van kleine tot complete make-overs met een perfecte mix van stijl met oog voor detail en gevoel voor sfeer. Ongeacht je budget, alle projecten zijn bij mij welkom. Bij Es mío krijg je geen standaard 3D-ontwerp dat uit een computerprogramma is gerold. Ik maak een ontwerp speciaal voor jou, gebaseerd op jouw wensen, smaak en voorkeuren!

Online service

Behalve restylings ter plaatse, bied ik ook een online service aan en die werkt heel makkelijk: Neem contact met me op en dan spreken we alles door. Stuur me een video en foto’s. Ik ga daarna creatief aan de slag voor je en ik maak een plan voor je inclusief moodboard en advies! Ik heb al heel wat mensen blij gemaakt met hun nieuwe interieur, misschien ben jij de volgende wel!

es-mio-design-en-decoration-aria