Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fietstour-met-creavonturas-fuengirola-malaga
Creavonturas Biketours
Adresgegevens
Henriette
Ingrid
Calle Pozos de Sierrezuele 37
29650 Mijas Costa
Spanje
Contactgegevens
Tel: 0031613842618
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | duits

Fietstour – Fuengirola – Málaga: Creavonturas

Creavonturas combineert het beste van twee werelden: een fietstour én een activiteit, die jou als mens in beweging zet. We nemen je mee op verschillende routes in de regio Mijas met startpunt Fuengirola.
Onze tochten brengen je langs bijzondere gebouwen en leuke dorpjes die de omgeving biedt. Je geniet tijdens het fietsen van de heerlijke kustlijn, de mooie natuur en prachtige uitzichten. Uiteraard vinden we onderweg altijd wel een bijzonder plekje voor een culinaire belevenis.

De tours duren over het algemeen zo’n 3 uur en zijn met een e-bike. Met twee personen opgeven is een optie, maar ook met een groep of aansluiten bij een groep is mogelijk. Wil je liever een langere route of een tour op maat, dan kan dat ook. Verder is het mogelijk om een fietstour uit te breiden met een andere activiteit zoals bijvoorbeeld een golfclinic, een flamengoshow of een paardenshow. Laat het ons gewoon even weten.

We hebben verschillende tours: La Cala de Mijas, Fuengirola stadstour en Campo El Toro, Benalmadena Costa en Pueblo en Mijas Pueblo.

Bikation (fietsvakantie)
Wij organiseren ook fietsvakanties van minimaal 3 dagen. Dit houdt in: iedere dag een andere fietstour met lunch en een overnachting met ontbijt. Prijs per dag is € 115,00 inclusief tour en overnachting.

fietstour-fuengirola