Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
boutique-hotel-patio-de-la-luz-vejer-de-la-frontera-cadiz
Patio de la Luz
Adresgegevens
Sylvia
Kuhlman
Calle Bellido 19
11150 Vejer de la Frontera
Spanje
Contactgegevens
Tel: +34 664228419
Tel: +31 636494549
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels

Hotel-Vejer-de-la-Frontera-Cádiz: Boutique hotel Patio de la Luz

Vejer de la Frontera

Aan de Costa de la Luz ligt op 10 km afstand van de zee, één van de mooiste witte dorpen van Andalusië, Vejer de la Frontera. Leer het echte Spaanse leven kennen en geniet van de ongerepte stranden en natuur. Vejer de la Frontera is een dorp met veel historie. De Moorse invloeden zijn nog steeds zichtbaar in de architectuur zoals de goed bewaarde stadsmuren en stadspoort. Struin door de straatjes en beland op een terras. Voor de culinaire fijnproever is Vejer de ideale bestemming. Proef de heerlijke lokale gerechten in de talrijke tapasbars en restaurants. De fusion van moorse, joodse en christelijke invloeden in de keuken maakt elke maaltijd een smaakvol avontuur. Hier in Vejer vind je ook onze fijne boutique h0tel: Patio de la Luz.

De voorzieningen van Patio de la Luz

Gelegen tussen het oude en nieuwe dorp bevindt zich Patio de la Luz, een plek waar de kunst van eenvoud en schoonheid samenkomen. De 6 kamers zijn met liefde en aandacht ontworpen. In dit boutique hotel word je omringd door zelfgemaakte kunst, wat een fijne sfeer met zich meebrengt. Geniet van de plunge pool en finse sauna. Ontmoet nieuwe mensen op de loungebank bij de vuurtafel, in onze gezamenlijke binnenplaats van de patio.

Actie

Wil je meer actie? Costa de la Luz heeft veel te bieden. Steden met een fascinerende mix van geschiedenis, cultuur en gastronomie zoals Sevilla, Jerez de la Frontera en Cadíz. Maar ook wandelen in de prachtige natuurparken, fietsen en relaxen op het strand behoren tot de mogelijkheden.

We kijken uit naar je komst en hopen dat je een onvergetelijk verblijf hebt bij ons in Patio de le Luz.

cactusplant-bij-patio-de-la-luz
interieur-van-een-van-de-kamers-van-patio-de-la-luz
keuken-van-patio-de-la-luz