Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
het-arriadh-hotel-in-ronda-arriate-nederlandse-benb-in-malaga

Arriadh Hotel – Ronda, Málaga

GenieteninAndalusie.nl
GenieteninAndalusie.nl
Leestijd: 4 minuten

Op weg naar het Arriadh Hotel in Ronda

de-eigenaren-voor-het-zwembad-arriadh-hotel

Ik rij in mijn witte, gehuurde fiatje en ben onderweg naar het Arriadh Hotel van Wilbert en John. Het is niet ver meer als ik op een pad met flinke kuilen en hobbels beland. O jee, als dat maar goed gaat. Het zweet staat op mijn voorhoofd als ik mijn autootje zo voorzichtig mogelijk over het pad manoeuvreer. 

Dan schiet me ineens te binnen dat Wilbert gewaarschuwd heeft voor deze weg die de GPS aangeeft en dat er een goed begaanbaar alternatief is. Deze route vind je op de site van het Arriadh Hotel. Voor mij nu een beetje te laat, maar het is maar dat je het weet. 

john-en-wilbert-eigenaren-arriadh-hotel-ronda

Ik rij in mijn witte, gehuurde fiatje en ben onderweg naar het Arriadh Hotel van Wilbert en John. Het is niet ver meer als ik op een pad met flinke kuilen en hobbels beland. O jee, als dat maar goed gaat. Het zweet staat op mijn voorhoofd als ik mijn autootje zo voorzichtig mogelijk over het pad manoeuvreer. 

Dan schiet me ineens te binnen dat Wilbert gewaarschuwd heeft voor deze weg die de GPS aangeeft en dat er een goed begaanbaar alternatief is. Deze route vind je op de site van het Arriadh Hotel. Voor mij nu een beetje te laat, maar het is maar dat je het weet. 

Het bijzondere Arriadh hotel ligt op de grens van Ronda en het witte dorp Arriate. Een Casa Rural, wat hoger gelegen en daardoor met een prachtig uitzicht op Arriate en de bergen van de Serranía de Ronda.

Dit adres is een prima uitvalsbasis om Ronda en omgeving te verkennen. Met de auto ben je in een kwartiertje in het centrum van Ronda stad. Wil je diverse mooie witte dorpen en het binnenland gaan ontdekken, dan kan dat ook prima. En als je na een volle dag terugkomt in het hotel, vind je hier een heerlijke plek om tot rust te komen en je accu weer op te laden voor een volgend avontuur.

De gastvrije eigenaren zorgen er in ieder geval voor dat het je aan niets ontbreekt.. 

De Casa Rural - Wat een geweldige plek

Het hotel is stralend wit, de tuin mooi verzorgd. De Casa Rural straalt een en al rust uit. Er zijn zes tweepersoons kamers. De kamers op de begane grond hebben een fijn zitje op het terras, de kamers boven een leuk balkon. Het hotel beschikt ook over een dakterras, een ideale plek om een drankje te doen. Waar je ook bent in en rond het Arriadh Hotel, alles is gericht op het prachtige uitzicht.

Gastronomie

Het hotel is uitgerust met een professionele keuken waar de eigenaren niet alleen een heerlijk ontbijt maken, maar ook voor een diner draaien zij hun hand niet om. Als je in het hotel wilt dineren, dan willen zij dat, uiteraard, wel graag tijdig weten. Je kunt eten in de knusse eetzaal, op het (dak)terras of op je balkon. John en Wilbert voorzien je graag van een drankje en iets te eten. Heb je bepaalde allergieën of eetwensen meld het dan even. De gastheren doen graag moeite om iets passends voor je te maken.

lekker-ontbijt-arriadh-hotel-ronda

Ik word vrolijk begroet door de heren. Na mijn enerverend tochtje over het hobbelige pad heb ik wel trek gekregen en John maakt meteen een lekker broodje voor mij klaar. Daarna zoek ik een plekje bij het zwembad om te relaxen, te zwemmen en te genieten van het fantastische uitzicht. De gastheren hebben het hier goed voor elkaar.

Na een dag slenteren door Ronda of een tocht door de omgeving kun je fijn verkoeling vinden in het fraaie zwembad. Het schaduwrijke terras met ligbedden nodigt uit tot relaxen of een het lezen van een boek. En als je een dag geen zin hebt om op pad te gaan, is dit echt een fijne plek om te vertoeven.  

Wakker worden met uitzicht!

Slapen in het Arriadh Hotel is heerlijk. Door de grote hor kun je de balkondeuren lekker open laten staan. Het is er stil en wie wil er nou niet wakker worden met zo’n mooi uitzicht?

Fijne werkplek!

De kamer is licht, het bed zeer comfortabel en als bonus biedt de kamer ook nog eens een fantastische werkplek.

Bed met Uitzicht!

Zo fijn om vanaf je balkon of vanuit je bed te genieten van het fantastische uitzicht over Serranía de Ronda. De grote hor beschermt je tegen ongewenste gasten.

Open karakter!

Alles in deze kamer is gericht op het prachtige uitzicht. Zelfs als je onder de douche staat kun je hier nog van genieten.

Mijn kamer is fantastisch. Ook hier weer dat prachtige uitzicht, vanuit mijn bed, vanachter mijn bureau, waar ik een paar uurtjes werk en zelfs vanonder de douche. Wat een goede indeling heeft deze kamer zeg. Ik slaap hier heerlijk en word uitgerust wakker. Ik vind dit hotel dan ook echt een aanrader.

Het verhaal van Wilbert & John

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Wilbert en John? Je leest het “In gesprek met Wilbert & John”

Arriadh Hotel
Lugar Partido Santa Maria, 274
(MA7400 KM 4,5)
29400 Ronda Málaga, España

telefoon:
 +34 952 11 43 70
 +34 607 192 384

mail:
info@arriadhhotel.com

website:
 arriadhhotel.com

Tips van de redactie