Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
ardanza-rondreizen-door-andalusie
Ardanza Reizen BV
logo-ardanza
Adresgegevens
Anne
Middelkamp
Apartador de Correos 20
11150 Vejer de la Frontera
Spanje
Contactgegevens
Tel: +31 6 27863776
Tel: +31 6 27863776
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | duits

Rondreizen – Andalusië: Ardanza Reizen BV

Individuele Rondreizen Andalusië

Vanuit Cádiz organiseren Arco Schuurman en Anne Middelkamp met hun team al bijna 25 jaar tiptop verzorgde maatwerkreizen door Andalusië en de rest van Spanje en Portugal.

Ardanza Reizen werd in het jaar 2000 opgericht, met eerst een standplaats Utrecht. Na 7 jaar emigreerden Arco en Anne met hun jonge kinderen naar Spanje, naar de prachtige en bergachtige Priorat wijnregio in Catalonië. Maar het klimaat was ze daar in het noorden toch net iets te onbestendig, met mistige bergen en meters sneeuw in de winter, dus na 5 jaar zijn ze naar de andere kant van het land vertrokken. Daar wonen ze nu op een steenworp afstand van de oceaan in Cádiz, helemaal in het uiterste zuiden van Europa.

Met haar groene heuvels, ongerepte, goudgele zandstranden en een diepblauwe oceaan met Afrika aan de overkant. Met prachtige witte bergdorpjes en hoge toppen van het Alcornocales en Grazalema natuurpark in het achterland. Hier schijnt de zon 300 dagen per jaar, kun je goedkoop uit eten en kost een biertje net iets meer dan een euro. Zij hoeven zelf nooit meer op vakantie, dat snap je…

Onvergetelijke ervaringen

Vanuit het zonnige Andalusië regelt Ardanza met plezier en passie unieke rondreizen en vakanties. In een ontspannen tempo langs de culturele hoogtepunten van de Moorse steden Sevilla, Granada en Córdoba, maar ook onbekende parels en stille weggetjes, door woeste natuurgebieden en naar ongerepte kust, ver weg van het massatoerisme.

Excursies en avonturen in Andalusië

Naast dat je op locaties komt die je zelf niet gauw zult ontdekken regelt Ardanza ook unieke ervaringen en ontmoetingen ter plekke. In 25 jaar tijd hebben Anne en Arco een schat aan lokale  contacten opgebouwd en brengen ze je graag naar kleinschalige flamenco-optredens, wijn & sherryproeverijen, prachtige wandel- en fietsroutes.

Beleef onvergetelijke avonturen zoals de Caminito del Rey, fietstours, paragliding, kanovaren op zee, dolfijn- en walvisexcursies en birdwatching, of kom een week schilderen aan zee!

Familiereizen Cádiz en Costa de la Luz

Omdat Anne en Arco nu al 13 jaar aan de Costa de la Luz wonen en hun kinderen er zijn opgegroeid weten zij precies wat er nodig is voor een onvergetelijke vakantie met de (klein)kinderen! Dus mocht je iets te vieren hebben met het hele gezin kom dan deze kant op en zij leggen je persoonlijk in de watten! Lees er meer over

Wandelen in Cádiz, het boek

In dit e-book, de allereerste Nederlandse wandelgids voor de Provincie Cádiz, vind je 14 wandelroutes in de bergen en langs de kust. Door kurkeikwouden, langs hoge kliffen en over heuvels met gieren boven je hoofd. Met een stadswandeling in Cádiz en Vejer de la Frontera, interactief kaartmateriaal, tips en ontdekkingen.

Wandelen in Cádiz, de groepsreis

Of kom wandelen langs de Costa de la Luz met een kleine groep – minimaal 8, maximaal 16 personen.  Lees er alles over!

Neem contact voor een vrijblijvend reisadvies! info@ardanza.nl of +31 6 27863776