Word een zakelijke relatie

Word jij één van onze zakelijke relaties?

Vertegenwoordig jij een organisatie die zich, ondermeer, richt op Andalusië, dan zijn wij wellicht de juiste marketingpartij voor je. Ons online magazine GenieteninAndalusie.nl richt zich op wonen, werken, studeren, emigreren en vakantie vieren in Andalusië. GenieteninAndalusie.nl is een product van Global Travel Marketing B.V.

Kwaliteit is bij ons de basis. Elk artikel is gebaseerd op persoonlijke gesprekken en onze fysieke aanwezigheid ter plekke. 

Onze doelstelling is om in 2026 de nummer 1 online informatiebron te zijn voor Nederlandstaligen, gericht op emigratie, wonen, werken, studeren en vakantie vieren in Andalusië. Wij willen hierbij graag heel gericht samenwerken met een selectief aantal zakelijke relaties (adverteerders).

Wil je eens met ons van gedachten wisselen omtrent de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op!

Ben jij geëmigreerd naar Andalusië en wil je je verhaal met ons delen, dat wij dan weer presenteren op onze site genieteninandalusie.nl? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Contactformulier voor zakelijke relaties

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

Wij reageren doorgaans binnen 5 werkdagen. Mocht een reactie uitblijven dan is er misschien iets misgegaan. Stuur dan een mail naar sales@genieteninandalusie.nl