Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
het-logo-van-la-mala-brunch-sevilla

La Mala Brunch – Sevilla

Foto van Annelies
Annelies
Leestijd: 2 minuten

La Mala Brunch - Setas de Sevilla

Al slenterend door Sevilla zijn we op zoek naar een leuk eettentje voor een brunch. Want we hebben nog niet ontbeten en het is toch al einde ochtend. We zoeken even iets moderners. Met veel groente als het even kan, want dat missen we wel een beetje. 

We komen terecht op het Plaza de la Encarnación, onder het Metropol Parasol (beter bekend als de Setas de Sevilla, de paddestoelen van Sevilla), een houten bouwwerk op het plein. Dat lijkt ons zeer de moeite waard om te bezoeken. Eerst zoeken we een leuk eettentje, want we hebben trekSevilla kent talrijke restaurants en bistrootjes waar je heerlijk kunt eten, dus zo moeilijk kan het vast niet zijn. 

Onder de paddestoelen zien we La Mala Brunch, een adres waar je terecht kunt voor ontbijt en lunch. Precies wat we willen.

bar-in-la-mala-brunch-sevilla

Topadres

La Mala Brunch blijkt een topadres met terras voor ontbijt, lunch, brunch en thee. Het is zo goed, dat we er steeds naar terugkeren voor een ontbijtje of lunch. Het is zelfs zo populair dat de tafeltjes vaak vol zitten. Wil je dus zeker zijn van een plekje? Reserveer dan. Het is maar dat je het weet!

la-mala-brunch-sevilla-interieur
bord-la-mala-brunch-sevilla
logo-la-mala-brunch

Verse, lokale, gezonde en organische producten!

La Mala Brunch werkt met verse, lokale en gezonde, organische producten. Het menu is divers en biedt mooie opties voor iedereen. Lactose-intolerant? Glutenvrij? Geen probleem. En ook voor vegetariërs en veganisten heeft La Mala Brunch keuze genoeg.

Een betere start van de dag kun je je niet wensen. Een echte aanrader!

Bagel met Paddenstoelen
Verse Smoothies
Latte Soja
Perensalade met noten
Pokebowl vol met groente
Vorige slide
Volgende slide

La Mala Brunch

Edificio Setas de Sevilla Local 3-4
Sevilla – 41002

Telefoon:
+34 659 280 357
+34 955 925 278
Mail:
 
lamalabrunch.setas@gmail.com
Website:
 www.lamalabrunch.com