Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
guesthouse-un-poco-mas-canillas-de-aceituno-malaga
Guesthouse Un Poco Mas
Adresgegevens
Patrick & Marleen
VV4M+78P, 29716 Canillas de Aceituno
Canillas de Aceituno
Spanje
Contactgegevens
Tel: +31 6 81 68 58 96
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | duits

Canillas de Aceituno – Málaga: Guesthouse Un Poco Más

Guesthouse Un Poco Más

Wil je er even tussenuit of ben je toe aan een langere vakantie, pak je koffers en kom naar Guesthouse Un Poco Mas nabij Canillas de Aceituno. U zult volop genieten!

Iedereen is welkom, met z’n tweeën, families, senioren, vriendengroepen, met of zonder zorgvraag.

U ervaart dan de prachtige natuur, het plezierig klimaat, vertier en activiteiten in nabije omgeving.

Ons Guesthouse is voor iedereen, ook mensen met een zorgvraag zijn van harte welkom. Wij bieden vakantiezorg op maat! en beschikken over de meeste hulpmiddelen.

Je kunt bij ons genieten aan/in het zwembad, Jacuzzi, vlonderterrassen of lekker met de auto rondtoeren langs de kust van de La Axarquia en/of in de leuke plaatsjes in de nabije omgeving.

Kustplaatsen Torre del Mar en Caleta de Velez op 15 minuten rijden, Nerja 20 minuten en Malaga 35 minuten. Supermarkten en overdekt shoppingcentrum el Ingenio zijn al op 10 minuten afstand.

Op 6 minuten rijden boven aan de berg vind u ons “witte” dorp Canillas de Aceituno, waar zich ook de start van de 8 km lange wandelroute El Saltillo (het zusje van de Caminito del Rey) bevindt.

Un Poco Más – een beetje meer.

Zorg op Maat

We bieden aangepaste appartementen aan en kunnen de zorg over nemen op een manier die U graag wenst. Wij denken met U en/of uw naaste mee om het een onbezorgde vakantie te laten zijn.

Er is voldoende kennis en expertise in huis over bepaalde aandoeningen zoals epilepsie, autisme, NAH, lichamelijke aandoeningen, begeleidingsmethodiek voor mensen met een beperking, etc.

Samen kijken we wat U of uw naaste nodig heeft op het gebied van verzorging, begeleiding, opvang(oppas) en speciale zorgbehoefte. Wij bieden dit op een professionele wijze aan!

Hierover kunnen we via de mail of telefonisch contact hebben om dit geheel af te stemmen.

Kamer en 2 Appartementen

Wij beschikken over een 2-persoons kamer en 2 appartementen voor 5 en 6 personen, maar ook in zijn geheel als groep met 13 a 14 personen.

De 2-persoons kamer “ZAND” heeft eigen badkamer/toilet, koffie/theehoekje, eigen ingang, prive terras.

Appartement “ZEE” ( tot 5 personen) en “ZON” (tot 6 personen) hebben een eigen badkamer/toilet, koffie/theehoekje, eigen ingang en een gezamenlijke grote huiskamer met compleet ingerichte keuken.

Alle kamers hebben toegang tot het houten vlonderterras rondom het huis. U kunt gebruik maken van het zwembad,  jacuzzi, buitendouche, speeltoestel, zandbak en barbeque.

Elke kamer/appartement heeft zijn eigen sfeer maar ze hebben allemaal iets gemeen: Het is er goed toeven.

Kijk op onze website voor meer informatie

un-poco-mas-collage
buitenaanzicht-van-guesthouse-un-poco-mas
bovenaanzicht-guesthouse-un-poco-mas