Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tickets Flamencoshow Sevilla

flamenco-optreden-theater-sevilla

Boek je tickets voor een Flamenco show en ga helemaal op in de cultuur van Sevilla

Sevilla, een fantastische stad waar je rustig een week kunt verblijven en elke dag nieuwe dingen kunt ontdekken. Er zijn vele bezienswaardigheden die je aandacht verdienen en ook op culinair gebied kan je volop genieten in deze fantastische stad, maar er is meer. Sevilla is een cultureel rijke stad met  vele gewoontes en tradities. Éen daarvan is absoluut de Flamenco. De Flamenco is een muziek genre met een specifiek bijbehorende dans. Op meerdere plekken in de stad kan je een Flamenco show bijwonen en voor degene die Sevilla echt willen leren kennen is dat zeker een must! 

Flamenco shows zijn zeer populair dus is het handig om van te voren voor je tickets te zorgen. Zo weet je zeker dat je plaats kunt nemen in het theater voor een avond vol met dans en muziek.

Tickets Flamenco show

Hieronder vind je een overzicht van tickets om een Flamenco show in Sevilla bij te wonen.

Powered by GetYourGuide
Powered by GetYourGuide
Powered by GetYourGuide

Velen zien Sevilla als de bakermat van de Flamenco. In Triana een fraaie en populaire wijk in Sevilla werd deze dans in de 15de eeuw geïntroduceerd. Velen bekende Flamenco artiesten komen van oorsprong hier ook vandaan en heeft er zeker aan bijgedragen dat de Flamenco zo populair is in Sevilla en omstreken. Het mooie van de Flamenco is dat verschillende culturen hun invloed hebben gehad op de dans en muziek. De Grieken, Arabieren en Egyptenaren hebben allemaal hun invloed gehad op deze bijzondere dans. Bezoek zeker een show en dompel jezelf onder in deze bijzondere wereld.

boek-je-tickets-voor-een-flamencoshow-in-sevilla