Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
logo-casa-mejor
Casa Mejor
Adresgegevens
Rene
van Ringelesteijn
Contactgegevens
Tel: +31612621776
Tel: +34613044384
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels

Klusbedrijf-Málaga: Klus en onderhoudsbedrijf Casa Mejor

OVER CASA MEJOR

Van harte welkom bij Casa Mejor, de partner bij uitstek voor al uw behoeften op het gebied van onderhoud en kleine verbouwing. Casa Mejor is een onderneming die is ontstaan uit de ambitie van Rene. Naast 20 jaar ervaring in de techniek, klus en onderhoudswerkzaamheden is Casa Mejor geboren!

AANGEBODEN DIENSTEN

Herstelwerkzaamheden in badkamers: Wij kunnen u helpen met het oplossen van allerlei badkamerproblemen, van het vervangen van sanitair tot het herstellen van tegelwerk en voegwerk.

  • Elektro klussen: Of het nu gaat om het vervangen van stopcontacten, het installeren van nieuwe verlichting of het oplossen van elektrische problemen, onze ervaring in elektrotechniek stelt ons in staat om al uw elektrische klussen veilig en effectief uit te voeren.
  • Binnen- en buiten schilderwerk: Wij zorgen voor een frisse, professionele afwerking, zowel binnen als buiten. Van het bijwerken van een enkele kamer tot het volledig transformeren van de buitenkant van uw huis, wij staan klaar om het project aan te pakken.
  • Onderhoud van zwembaden: Met onze zwembadrobot zorgen wij ervoor dat uw zwembad altijd schoon en gebruiksklaar is, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zwemtijd.
  • Loodgieterswerkzaamheden: We pakken lekkages aan, installeren nieuw sanitair, en helpen met andere loodgietersklussen die nodig zijn om uw huis in perfecte staat te houden.

Meer weten? neem dan een kijkje op de site!