Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Search
Close this search box.

MENU

Search
Close this search box.
laura-de-kwant-photography
Laura de Kwant Photography
Adresgegevens
Laura
de Kwant
Buitenbassinweg 222
3063 TB Rotterdam
Nederland

Fotograaf – Andalusië: Laura de Kwant Photography

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Ik ben Laura de Kwant en fulltime allround fotografe in binnen- en buitenland. Ik heb op Aruba gewoon en ben daar begonnen met fotografie, het is sinds dag 1 een geweldig avontuur en ik mij niet voorstellen ooit nog iets anders te gaan doen dan fotograferen! Foto’s zijn zo waardevol en ik vind het elke keer weer een grote eer om die mooie momenten voor mensen vast te mogen leggen.

Vol energie en met een hele hoop passie creëer ik de meest spontane beelden! Herkenbaar aan mijn opmerkelijke stijl: vrolijk, kleurrijk & ongedwongen. Ik hou ervan om de sfeer vast te leggen, gewoon de dingen zoals ze zijn. Ik vind het belangrijk dat mensen helemaal zichzelf kunnen zijn en wordt er dus niet geposeerd of in de camera gekeken om de meest ontspannen beelden te krijgen waar je nog jaren plezier van zult hebben. Ook voor zakelijke foto’s vind ik het belangrijk dat het echte beelden zijn en jouw bedrijf mooi op beeld komt en potentiële klanten blij worden van wat ze zien!

Ik woon in Rotterdam en werk veel in Nederland & Aruba. Maar aangezien ik gek ben van reizen ben ik nu ook steeds vaker, naast de Caribbean voor opdrachten in Europa en met name Spanje te vinden! Ik kan op deze manier het mooiste van twee werelden combineren dat zijn zowel mijn liefde voor de zonnige foto’s als mijn passie reizen.

Ik hoop tot snel! =)