Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
de-eigenaren-van-roffa-soluciones-daniel-en-paula
Roffa Soluciones SL
logo-roffa-cuadro
Adresgegevens
Paula Maria
van Oudheusden Saenz
Calle Cuesta Godoy 11
18690 Almuñecar
Spanje
Contactgegevens
Tel: 958 874 874
Socials
Gesproken talen
nederlands | spaans | engels | duits

Aankoop makelaardij- Costa Tropical – Granada: Roffa Soluciones

Roffa Soluciones biedt vastgoed oplossingen aan aspirant kopers, investeerders en startende makelaars aan de Costa Tropical- Andalucia. Ook verkopers kunnen contact opnemen voor een ´verkoop check´!

Geboren en getogen in Rotterdam hebben wij een achtergrond in juridische dienstverlening, aan- en verkoop van vastgoed en coaching aan bedrijven, gemeentes en particulieren.  Deze kennis en kunde hebben wij de afgelopen 5 jaar ingezet om verkopers en kopers in de provincie Granada een snelle en professionele dienstverlening te bieden.

Na 5 jaar hebben wij onze ´sweet spot´ gevonden in Salobreña en gaan wij ons richten op de andere spelers in het aankoop proces. De kopers die soms door de bomen het bos niet meer zien en zich niet perse aan 1 verkoop makelaar willen binden. De ondernemende Nederlandstaligen die graag een activiteit in het Spaanse vastgoed willen starten maar een duwtje in de goede richting nodig hebben en de investeerders die hun buitenlandse (over) waarde graag aan onze mooie kust aan het werk zetten. Maar we vergeten onze verkopers natuurlijk niet! Verkopers kunnen bij ons terecht voor een ´verkoop check´ om zeker te weten dat de beste strategie wordt ingezet om maximaal rendement te behalen.

Zo bieden wij voor iedereen die net als wij verliefd is geworden op Andalucia en dan met name de Costa Tropical een vastgoedoplossing.

  • Instapcursus makelaardij voor professionals die als makelaar aan de slag willen
  • Verschillende coachings trajecten voor emigranten en aspirant kopers
  • Aankoop makelaardij (Light en Full Service)
  • Property Management
  • Verkoop check

De website is in ontwikkeling, maar neem gerust contact op via onze contactgegevens. Hasta pronto!