Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Succesvol emigreren naar Spanje

boek-succesvol-emigreren-naar-spanje

Kom alles te weten over ‘Succesvol Emigreren naar Spanje’

Succesvol emigreren naar Spanje, het is een droom van velen. Tienduizenden Nederlanders hebben in de afgelopen decennia de stap gemaakt om te emigreren naar Spanje en de verwachting is dat het hier niet bij zal blijven. Voor vele Nederlanders zijn het klimaat, het minder gehaaste en de kwaliteit van leven belangrijke factoren om Nederland in te ruilen voor Spanje. 

Het is een besluit met een enorme impact op je leven waar ontzettend veel bij komt kijken. Waar begin je, welke zaken moeten allemaal geregeld worden en waar eindig je? Het hele proces kan behoorlijk overweldigend zijn en ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe fijn is het dan om te beschikken over een handboek waarin alle stappen van het emigratieproces uitgebreid worden omschreven. 

De Auteurs

Schrijver Eric Jan van Dorp houdt zich al jaren bezig met het schrijven van boeken omtrent emigratie. Zo begon hij met het algemene boek ‘succesvol emigreren’ welke geschikt is voor ieder die wil emigreren naar het buitenland. Na aanleiding van dit boek ontstond er al snel behoefte onder de lezers om een versie specifiek om over een bepaald land te lezen, waaronder het zeer geliefde Spanje. Eric Jan liet deze kans niet liggen en in samenwerking met Karin Wouters schreef hij vervolgens het boek ‘Succesvol Emigreren naar Spanje’

de-fases-van-het-emigratieproces
stuk-uit-succesvol-emigreren-naar-spanje

Het boek: Succesvol Emigreren naar Spanje

‘Succesvol Emigreren naar Spanje’ is een zeer geschikt boek voor mensen die de droom hebben om hun leven te vervolgen onder de Spaanse zon. Het boek geeft je een volledig beeld over wat een emigratie inhoudt en hoe je belangrijke zaken kunt regelen. Het boek heeft bijlagen waarin onderdelen centraal staan zoals:

  • Het huren van een woning 
  • Het kopen van een woning
  • De gezondheidszorg in Spanje
  • Hoe start je een eigen onderneming in Spanje? 
  • Werk zoeken
  • Uitschrijven en inschrijven bij de gemeenten
  • Belastingen in Spanje en Nederland
 

Kortom, wil jij goed voorbereid zijn op een emigratie naar Spanje? Dan is dit boek een uitstekende start voor het invullen van  je Spaanse droom!

de-kaft-van-succesvol-emigreren-naar-spanje