Genieten in Andalusië
Wonen, werken, studeren of op vakantie in Andalusië
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MENU

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
helena-restaurante-tapasbar-in-malaga

Helena Restaurante Tapas y Comida

Foto van Bart
Bart
Leestijd: 2 minuten

We slenteren door het centro Historicó van Málaga op zoek naar een gezellig eetadresje. Al wandelend stuiten we op Helena Restaurante, een leuk restaurant/tapasbar met een moderne sfeer. We zoeken een tafeltje en zijn benieuwd naar de door ons bestelde tapas.

de-bar-van-helena-restaurante

Helena Restaurante, gezellig en sfeervol restaurant/tapasbar in Málaga

Helena restaurante tapas y comida vind je in Calle Niño De Guevara, gelegen in het oude centrum van Málaga. He interieur van Helena restaurante is modern en sfeervol. De voor- en achterwand van de bar bestaat uit tegels met verschillende kleuren. Ook hangen er leuke kunstwerken aan de muur, die zeker bijdragen aan de sfeer.

de-keuken-van-helena-restaurante
kunst-aan-de-muur-helena-restaurante
mooie-groene-decoratie-helena-restaurante

Helena is zowel een restaurant als tapasbar. Ideaal als je met een gezelschap op stap bent waarbij de een wilt genieten van een grotere maaltijd en de ander van meerdere tapas gerechtjes. Er is een grote diversiteit aan gerechten aanwezig. Zo kan je zowel voor vlees, vis of vegetarische gerechten hier uitstekend terecht.

Helena restaurante is iedere dag geopend van 12:30 uur tot 23:30 uur. Ideaal voor lunch of diner.

tonijn-tataki-bij-helena-restaurante
bitterballen-met-ham-vulling
garnalen-met-knoflookolie
patatas-bravas-met-pittige-saus-restaurante-helena

We zijn gezellig met z’n drietjes op stap deze keer. Liesbeth is voor paar dagen in Málaga en sluit gezellig bij ons aan. Annelies gaat voor de lasagne. Liesbeth en ik kiezen voor tapas, patatas bravas, tonijn tataki, garnalen in knoflookolie en kroketjes gevuld met ham. Ze smaken ons heerlijk en in combinatie met de goede bediening hebben we hier een geslaagde avond.